Veel gestelde vragen rondom zonnepanelen tijdens Corona; 

 

Ik heb een offerte aangevraagd of wil deze aanvragen: Dat is geen probleem, dit kunnen we – ondanks dat dit niet onze gewenste en gebruikelijke werkwijze is – van afstand doen. Het adviesgesprek wordt eerst telefonisch met u gevoerd en de schouw wordt na overleg ingepland. U kunt ons gewoon bellen op 046- 8883234 of klik hier voor een vrijblijvende offerte https://advisol.nl/informatie/offerte-aanvragen

Ik heb een offerte gekregen of opdracht verstrekt, maar ik heb hier nog vragen over:
Heeft u reeds contact gehad met een van onze adviseurs, dan kunt u hen bereiken op de contactgegevens die op hun visitekaartjes staan vermeld. Mocht u deze niet hebben, dan kunt u ons vaste telefoonnummer bellen 046-8883234

Ik heb een montage gepland in de komende periode: Staat in de komende tijd een montage van zonnepanelen gepland? Vooralsnog gaan alle montages door.

Ik heb een storing:
Onze afdeling services verhelpt voorlopig alleen kritische storingen. Reparaties aan bijvoorbeeld een power optimizer stellen we voorlopig uit. Onze service engineers bepalen of een storing kritisch is en/of dat deze kan wachten.

Ik ben leverancier:
Bij de leveringen van goederen geldt dat wij de leveranciers verzoeken om de producten buiten te lossen/neer te zetten. Vervolgens kan de chauffeur in zijn voertuig wachten totdat de magazijnmedewerker de levering heeft gecontroleerd. Daarna wordt de pakbon getekend en kan deze door de chauffeur weer worden opgehaald. We blijven dus op afstand van elkaar en houden hierbij de algemene hygiënemaatregelen in de gaten.

We volgen de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid, en bekijken van dag tot dag of er aanpassingen nodig zijn in de door ons genomen maatregelen. Mochten er wijzigingen in bovengenoemde maatregelen komen, dan informeren wij u via onze website en social media. Mocht u vragen hebben die hier niet beantwoord zijn, dan kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 046-8883234 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SCROLL TO TOP