View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProIdc74db71acb
Ook dit dak in Maasbracht zal energie gaan produceren. 21 panelen gemonteeerd en aangesloten op een SolarEdge Parallel geschakeld systeem. De meterkast is door onze electricien aangepast naar een 3-fase aansluiting, zo kan de opgewekte energie ook gebruikt worden om de accu van de auto, Tesla, te laden en gratis te rijden op de energie van de zon! Meer weten over het opladen van uw elektrische auto met zonnepanelen en/of een thuisaccu van SolarWatt, Tesla of Mercedes? Wij ondersteunen u graag.

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProIdd110891892
SunPower E20 zonnepanelen met een vermogen van maarliefst 327 Wp. Traditionele zonnepanelen hebben een vermogen van 270 - 290 Wp. Door het hoge vermogen van de SunPower zonnepanelen haalt u meer energie uit uw dak! Naast het hoge vermogen blinken de SunPower zonnepanelen ook uit in hun afwerking, celtechniek en lange productgarantie; 25 jaar lang garantie! Daar waar andere fabrikanten "slechts" 10 jaar garantie geven. Meer informatie en een offerte op maat met SunPower Zonnepanelen tegen de beste prijs in Limburg? Bel ons voor een afspraak; 0614240413

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProId4fa19dafc5
Zonnepanelen kunnen door ons ook worden gemonteerd IN het dak. Voordeel is dat er een ontzetted strak geheel ontstaat en dat de zonnepanelen uiteraard zorgdragen voor afdichting van het dak, ze nemen immers de functie over van de dakpannen! Zo monteerden wij ook hier op 3 woningen te Kerkrade (Parkstad, Limburg) totaal 27 geintegreerde zonnepanelen. Meer weten over dak geintegreerde zonnepanelen i.p.v. dakpannen? en een offerte op maat? Neem dan contact met ons op voor een afspraak aan huis! www.advisol.nl

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProIdf82da6a52d
Een dak met PVC dakbedekking? Ook daar monteren wij zonnepanenelen op! Zo ook hier in Roosendaal waar we 45 full Black zonnepanelen monteerden incl. SolarEdge optimizers en 3 Fase omvormer systeem. Interesse om uw dak te bedekken met PVC dakbedekking & Zonnepanelen? Neem dan contact met ons op, wij zijn gespecialiseerd in diverse daktechnieken en zonnepanelen! Voordelen van PVC dakbedekking; duurzaam meer dan 20 jaar meegaan, in vele kleuren leverbaar, zowel voor platte als hellende daken geschikt, totaal recyclebaar, lage materiaalkosten. Meer weten over de staat van uw dakbedekking? neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProIdd42f8ee2f4
Zonnepanelen i.c.m. SolarEdge gemonteerd op het grote schuine dak van dit appartementencomplex te Berlicum, Brabant. Genoeg zonnepanelen voor een opbrengst/besparing van 14.500 kWh per jaar! Binnen 3 dagen (incl. steigerbouw) van A tot Z gemonteerd en werkend opgeleverd. De zonnepanelen zijn aangekocht door de VVE (vereniging van eigenaren) van het appartementencomplex. De installatie zal het energieverbruik van o.a. de openbare ruimtes, liften, verlichting op NUL zetten! Leuk detail; iedere bewoner van het complex kan individueel de opbrengst van de zonnepanelen op eenvoudige manier monitoren op eigen laptop, tablet en smartphone.  Zo worden ze actief betrokken bij de installatie en nog bewuster van de besparing. Wilt u ook zonnepanelen op uw appartementencomplex en een uitgebreid advies over de mogelijkheden binnen uw V.V.E.? Advisol = advies, levering, montage, monitoring en onderhoud van zonnepanelen.

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProId7332cb68be
Zonnepanelen met een hoog rendement? Wij hebben ze in ons assortiment! Op dit dak monteerden we zowel een Solatube daglicht systeem als 23 JA Solar Full Black zonnepanelen met een vermogen van 280 Wp, traditonele zonnepanelen hebben een vermogen van 260 Wp. Het hogere Wp vermogen van deze zonnepanelen zorgt dat er minder panelen nodig zijn of dat er juist het optimale rendement uit uw dak komt. Wist u dat wij ook Solatube Daglichtsystemen leveren en monteren in Limburg? Het Solatube systeem zorgt voor natuurlijk (zon)licht in uw woning en kan toegepast worden op nieuwe, bestaande, platte, hellende en renovatie daken. Meer weten over solatube mogelijkheden in Limburg en een passende offerte met prijs? Wij zijn uw all-round dakspecialist.

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProId6f28ab2e0d

Energie van de zon in de puurste vorm; zowel het opwekken van electriciteit als het verwarmen van water door de zon. Deze 20 full black zonnepanelen zijn aangesloten op een parallel geschakeld systeem van SolarEdge. In deze opzet "landscape" gemonteerd om zo een strak geheel te vormen met deze woonboerderij in eijsden. De zonneboiler zal het water voorverwarmen, waardoor de CV ketel minder gas hoeft te gebruiken om van koud, warm water te maken. Meer weten over de combinatie tussen zonnepanelen en een zonneboiler in Limburg? Neem vrijblijvend contact met ons op! 06 - 14 24 04 13

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProId7b0fa118cd

Poly kristallijnen zonnepanelen van Axitec i.c.m. SolarEdge optimizer systeem in Sittard. Deze zonnepanelen zullen per jaar zo'n 3250 kWh per jaar gaan produceren. Uitgaande van de huidige energieprijs een beparing van Euro 750,- per jaar, en dat minstens 25 jaar lang! De terugverdientijd van een zonnepanelen systeem ligt tussen de 6 tot 8 jaar! U ontvangt op dit moment ook nog eens de BTW over de aanschaf van de belastingdienst terug! Graag geven wij u meer informatie over de BTW retour en besparing van zonnepanelen in uw situatie. Elk huishouden / woning is anders en verdient een maatwerk advies. Wij geven persoonlijk advies en bieden de beste prijs/kwalitieit in Limburg. Meer weten en een gratis offerte? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProId73b125fc7a

Het dak van deze woning in Swalmen (Limburg) is door onze monteurs voorzien van 15 SolarWatt Glas Glas M Style zonnepanelen. Deze zonnepanelen worden gekenmerkt door hun Mono kristallijnen cellen, elegant zwart frame en Glas Glas toepassing. Deze glas panelen zijn zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde voorzien van een glazen plaat. Glas is ontzettend duurzaam, zeker op de langer termijn. Dat is dan ook de reden waarom SolarWatt maar liefst 30 jaar productgarantie geeft! Traditionele zonnepaneel fabrikanten geven 10 tot 12 jaar productgarantie. Meer weten over SolarWatt Zonnepanelen of SolarEdge optimizers, een offerte met de beste prijs in Limburg? Wij zijn erkend SolarWatt dealer. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProIdc3ea16bfb3

De LG Solar 300 Wp Neon Black panelen blinken uit in hun hoge vermogen, uitmuntende afwerking en strakke elegantie. Bij dit project in de Geleen enkele criteria om juist met dit LG zonnepanelen energie te gaan produceren. Strak gemonteerd en perfect uitgelijnd als een "biljartlaken" op het dak ; 33 LG Solar Zonnepanelen. Het SolarEdge Driefase omvormer systeem zal zorgen voor een optimaal rendement en de opbrengst is per paneel te monitoren. Meer weten over de LG 300 Neon Black zonnepanelen en een offerte met de beste prijs? Wij geven u graag vrijblijvend advies aan huis in heel Limburg.

Lees meer...

SCROLL TO TOP