View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProIdc74db71acb
Ook dit dak in Maasbracht zal energie gaan produceren. 21 panelen gemonteeerd en aangesloten op een SolarEdge Parallel geschakeld systeem. De meterkast is door onze electricien aangepast naar een 3-fase aansluiting, zo kan de opgewekte energie ook gebruikt worden om de accu van de auto, Tesla, te laden en gratis te rijden op de energie van de zon! Meer weten over het opladen van uw elektrische auto met zonnepanelen en/of een thuisaccu van SolarWatt, Tesla of Mercedes? Wij ondersteunen u graag.

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProIdd110891892
SunPower E20 zonnepanelen met een vermogen van maarliefst 327 Wp. Traditionele zonnepanelen hebben een vermogen van 270 - 290 Wp. Door het hoge vermogen van de SunPower zonnepanelen haalt u meer energie uit uw dak! Naast het hoge vermogen blinken de SunPower zonnepanelen ook uit in hun afwerking, celtechniek en lange productgarantie; 25 jaar lang garantie! Daar waar andere fabrikanten "slechts" 10 jaar garantie geven. Meer informatie en een offerte op maat met SunPower Zonnepanelen tegen de beste prijs in Limburg? Bel ons voor een afspraak; 0614240413

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProId4fa19dafc5
Zonnepanelen kunnen door ons ook worden gemonteerd IN het dak. Voordeel is dat er een ontzetted strak geheel ontstaat en dat de zonnepanelen uiteraard zorgdragen voor afdichting van het dak, ze nemen immers de functie over van de dakpannen! Zo monteerden wij ook hier op 3 woningen te Kerkrade (Parkstad, Limburg) totaal 27 geintegreerde zonnepanelen. Meer weten over dak geintegreerde zonnepanelen i.p.v. dakpannen? en een offerte op maat? Neem dan contact met ons op voor een afspraak aan huis! www.advisol.nl

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProIdf82da6a52d
Een dak met PVC dakbedekking? Ook daar monteren wij zonnepanenelen op! Zo ook hier in Roosendaal waar we 45 full Black zonnepanelen monteerden incl. SolarEdge optimizers en 3 Fase omvormer systeem. Interesse om uw dak te bedekken met PVC dakbedekking & Zonnepanelen? Neem dan contact met ons op, wij zijn gespecialiseerd in diverse daktechnieken en zonnepanelen! Voordelen van PVC dakbedekking; duurzaam meer dan 20 jaar meegaan, in vele kleuren leverbaar, zowel voor platte als hellende daken geschikt, totaal recyclebaar, lage materiaalkosten. Meer weten over de staat van uw dakbedekking? neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProIdd42f8ee2f4
Zonnepanelen i.c.m. SolarEdge gemonteerd op het grote schuine dak van dit appartementencomplex te Berlicum, Brabant. Genoeg zonnepanelen voor een opbrengst/besparing van 14.500 kWh per jaar! Binnen 3 dagen (incl. steigerbouw) van A tot Z gemonteerd en werkend opgeleverd. De zonnepanelen zijn aangekocht door de VVE (vereniging van eigenaren) van het appartementencomplex. De installatie zal het energieverbruik van o.a. de openbare ruimtes, liften, verlichting op NUL zetten! Leuk detail; iedere bewoner van het complex kan individueel de opbrengst van de zonnepanelen op eenvoudige manier monitoren op eigen laptop, tablet en smartphone.  Zo worden ze actief betrokken bij de installatie en nog bewuster van de besparing. Wilt u ook zonnepanelen op uw appartementencomplex en een uitgebreid advies over de mogelijkheden binnen uw V.V.E.? Advisol = advies, levering, montage, monitoring en onderhoud van zonnepanelen.

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProId7332cb68be
Zonnepanelen met een hoog rendement? Wij hebben ze in ons assortiment! Op dit dak monteerden we zowel een Solatube daglicht systeem als 23 JA Solar Full Black zonnepanelen met een vermogen van 280 Wp, traditonele zonnepanelen hebben een vermogen van 260 Wp. Het hogere Wp vermogen van deze zonnepanelen zorgt dat er minder panelen nodig zijn of dat er juist het optimale rendement uit uw dak komt. Wist u dat wij ook Solatube Daglichtsystemen leveren en monteren in Limburg? Het Solatube systeem zorgt voor natuurlijk (zon)licht in uw woning en kan toegepast worden op nieuwe, bestaande, platte, hellende en renovatie daken. Meer weten over solatube mogelijkheden in Limburg en een passende offerte met prijs? Wij zijn uw all-round dakspecialist.

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProId6f28ab2e0d

Energie van de zon in de puurste vorm; zowel het opwekken van electriciteit als het verwarmen van water door de zon. Deze 20 full black zonnepanelen zijn aangesloten op een parallel geschakeld systeem van SolarEdge. In deze opzet "landscape" gemonteerd om zo een strak geheel te vormen met deze woonboerderij in eijsden. De zonneboiler zal het water voorverwarmen, waardoor de CV ketel minder gas hoeft te gebruiken om van koud, warm water te maken. Meer weten over de combinatie tussen zonnepanelen en een zonneboiler in Limburg? Neem vrijblijvend contact met ons op! 06 - 14 24 04 13

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProId7b0fa118cd

Poly kristallijnen zonnepanelen van Axitec i.c.m. SolarEdge optimizer systeem in Sittard. Deze zonnepanelen zullen per jaar zo'n 3250 kWh per jaar gaan produceren. Uitgaande van de huidige energieprijs een beparing van Euro 750,- per jaar, en dat minstens 25 jaar lang! De terugverdientijd van een zonnepanelen systeem ligt tussen de 6 tot 8 jaar! U ontvangt op dit moment ook nog eens de BTW over de aanschaf van de belastingdienst terug! Graag geven wij u meer informatie over de BTW retour en besparing van zonnepanelen in uw situatie. Elk huishouden / woning is anders en verdient een maatwerk advies. Wij geven persoonlijk advies en bieden de beste prijs/kwalitieit in Limburg. Meer weten en een gratis offerte? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProId73b125fc7a

Het dak van deze woning in Swalmen (Limburg) is door onze monteurs voorzien van 15 SolarWatt Glas Glas M Style zonnepanelen. Deze zonnepanelen worden gekenmerkt door hun Mono kristallijnen cellen, elegant zwart frame en Glas Glas toepassing. Deze glas panelen zijn zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde voorzien van een glazen plaat. Glas is ontzettend duurzaam, zeker op de langer termijn. Dat is dan ook de reden waarom SolarWatt maar liefst 30 jaar productgarantie geeft! Traditionele zonnepaneel fabrikanten geven 10 tot 12 jaar productgarantie. Meer weten over SolarWatt Zonnepanelen of SolarEdge optimizers, een offerte met de beste prijs in Limburg? Wij zijn erkend SolarWatt dealer. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProIdc3ea16bfb3

De LG Solar 300 Wp Neon Black panelen blinken uit in hun hoge vermogen, uitmuntende afwerking en strakke elegantie. Bij dit project in de Geleen enkele criteria om juist met dit LG zonnepanelen energie te gaan produceren. Strak gemonteerd en perfect uitgelijnd als een "biljartlaken" op het dak ; 33 LG Solar Zonnepanelen. Het SolarEdge Driefase omvormer systeem zal zorgen voor een optimaal rendement en de opbrengst is per paneel te monitoren. Meer weten over de LG 300 Neon Black zonnepanelen en een offerte met de beste prijs? Wij geven u graag vrijblijvend advies aan huis in heel Limburg.

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProId6b00a7b2e2

Op het dak van deze woning te Born (Gemeente Sittard/Geleen) hebben we 22 SunPower 327 Wp panelen gemonteerd en aangesloten op een SolarEdge omvormer systeem met optimizers P500 van SolarEdge. Totaal vermogen 7.194 Wp met een verwachte opbrengst van 6500 kWh per jaar. Genoeg energie voor een besparing van ongeveer Euro 1500,- per jaar! De zonnepanelen van SunPower (USA) worden gekenmerkt door hun hoge vermogen en kwalitatieve afwerkingen. Graag geven wij u meer uitgebreide informatie en een demonstratie van deze HR hoog rendement zonnepanelen. Wij zijn uw SunPower specialist en hebben meerdere referenties door heel Limburg. SunPower offerte met de beste prijsgarantie? Neem contact met ons op!

 

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProId04aceb4e85

Glas Glas zonnepanelen van SolarWatt (Duitsland) voor een gegarandeerd langere levensduur met maar liefst 30 jaar productgarantie! Een zonnepaneel wordt meestal gemaakt middels een zogeheten Glas / Folie techniek; de voorzijde bestaat uit glas en de achterzijde uit een folie (polyvinylfluoride, PVF). Bij Glas / Glas zonnepanelen van SolarWatt bestaat de zowel de voor- als achterzijde uit glas. Deze laminaattechniek biedt meerdere voordelen; de zonnecellen zijn extreem goed ingekapseld tegen bijvoorbeeld vocht en de cellen worden minder bloot gesteld aan trek-duw belastingen. Glas / Glas zonnepanelen blinken verder uit in hun duurzaamheid; glas is extreem duurzaam, ondoordringbaar en bestendig tegen alle weersomstandigheden (hitte / koude / vocht). Dit dak is door ons voorzien van 18 x SolarWatt 60 M Style Glas Glas zonnepanelen met een vermogen van 280Wp per paneel. Meer weten over de unieke eigenschappen van SolarWatt zonnepanelen? Sinds 2015 zijn wij erkend dealer van SolarWatt. Klik hier voor meer informatie.

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProIda09d231dc9

Het Bouwbesluit stelt steeds strengere eisen aan energiezuinigheid van nieuwe woningen (nieuwbouw) en utiliteitsgebouwen. De maat voor energiezuinigheid heet Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC). Zonnepanelen zijn de oplossing om op een eenvoudige en snelle manier een lage / gunstige EPC te krijgen voor nieuwbouw. Advisol heeft zich ontwikkeld als totaalleverancier voor de nieuwbouwmarkt, die door de steeds strenger wordende EPC norm gedreven wordt. Het plaatsen van zonnepanelen is niet alleen een aantrekkelijke maatregel voor een lagere EPC. Het maakt de woning ook beter verkoopbaar door de lagere maandlasten. Zo ook deze 21 prachtige en betaalbare energiezuinige woningen in Asten, waar we in slechts enkele dagen 126 full Black Zonnepanelen hebben gemonteerd en aangesloten. Meer weten over zonnepanelen & nieuwbouw? Een EPC calculatie met zonnepanelen? Wij zijn uw totaalleverancier van A tot Z.

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProId6229877ed9

De full black X21 SunPower 335 Wp zonnepanelen zijn de meest efficiente en elegante zwarte zonnepanelen die er op de markt te koop zijn. Traditionele zwarte zonnepanelen hebben een vermogen tussen de 265 en 300 Wp per paneel, de SunPower X21 zwarte panelen hebben een vermogen van maar liefst 335 Wp per paneel! Buiten een hoog vermogen zijn ze ook nog eens ontzettend mooi; 1 geheel strak zwart vlak. Meer weten over SunPower en een demonstratie van de voordelen van deze hoogrendement zonnepanelen? Wij zijn erkend SunPower specialist in Limburg en Brabant! Wij verzorgen de installatie van A tot Z, inclusief noodzakelijke elektrische aanpassingen in uw zekeringkast. Zo ook hier in Grevenbicht waar we 15 x SPR 335 Black monteerden met SolarEdge optimizers. Bel 06 - 14 24 04 13 voor meer informatie en een SunPower offerte met laagste prijsgarantie in Limburg.

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProIda907c45a6e

Klantenreactie; Dhr. en Mevr. Hopman, Gennep. Noord-Limburg.

Op maandag 23 november heeft Advisol bij ons 12 stuks zonnepanelen van het type: Mono JA Solar 290 Wp Percium aangebracht op een schuin dak, met een Goodwe omvormer. De heer Koen Smit is bij ons thuis geweest en heeft een duidelijke uiteenzetting gegeven over zonnepanelen. Heeft de situatie bekeken en geadviseerd wat in onze situatie het beste zou zijn. Na zijn uiteenzetting en advies hadden wij daar een goed gevoel over, ook wat we mochten verwachten van de reële opbrengst van de panelen.

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProId136753e212

De platte daken van dit nieuwbouwproject in Doenrade, zijn door ons voorzien van 96 zonnepanelen! Elk van de 8 woningen heeft 12 zonnepanelen met een vermogen van 260 Wp per paneel. Hierdoor komt het totale vermogen per woning uit op 3120 Wp met een verwachte opbrengst van 2500 kWh per jaar. Elke zgn. "comfortwoning" heeft zijn eigen aansluiting op het net en de bewoners kunnen via de geintegreerde Wifi de opbrengsten van hun systeem monitoren op pc/laptop en smartphone. De zonnepanelen zelf zullen vanaf de straat niet zichtbaar zijn, zodoende blijft de esthica van het project gehandhaafd. Meer weten over zonnepanelen en hoeveel panelen u nodig heeft? Wij geven gratis advies!

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProId4c44520470

Het platte dak van het gemeentehuis van Boekel is door ons voorzien van 28 JA Solar Percium zonnepanelen. Door de vele onluchtingen en airconditioning units hebben we hier een parallel geschakeld systeem van SolarEdge toegepast. De panelen, montagematerialen en ballast zijn door een hoogwerker op het dak gebracht, waarna wij de installatie konden monteren en opleveren. Advisol levert en monteert ook zonnepanelen op andere gemeentehuizen en utiliteitsgebouwen zoals scholen, verenigingen, sportclubs, universiteiten, winkelcentrums, kantoren, fabrieken en ziekenhuizen. Meer informatie en vrijbijvend advies ter plekke? Neem dan direct contact met ons op!

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProId5c362b4119

Zonnepanelen kunnen ook op zgn. dakpanplaten gemonteerd worden. Een dakpanplaat is een stalen plaat met in veel gevallen een dakpan "print". Dakpanplaten onderscheiden zich in veel opzichten van traditionele dakpannen. Lange levensduur, licht gewicht, evenals de stormbestendigheid en een zeer eenvoudige montage zijn enkele uniek aspecten van dakpanplaten. Heeft u ook een dak met dakpanplaten en wilt u zonnepanelen monteren? Neem dan direct contact met ons op!

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProId56b6ae4249

Zwarte zonnepanelen op een dak in Elsloo (Limburg). Deze zonnepanelen zijn door ons gemonteerd op een geschroefd montagesysteem van Schletter en aangesloten op een GoodWe omvormer. Wist u dat GoodWe maar liefst 10 jaar garantie geeft op zijn omvormers en dat deze gratis voorzien zijn van WiFi. Zodoende kunt u de opbrengsten van uw zonnepanelen monitoren op pc, laptop, tablet en smartphone. Meer weten over de opbrengst en financieel rendement van zonnepanelen in Elsloo? Wij geven gratis advies aan huis en verzorgen de montage van A tot Z in eigen beheer. Bel 06-14240413 voor meer informatie en advies.

Lees meer...

View the embedded image gallery online at:
https://advisol.nl/referenties-advisol#sigProIda871b6b7c0

Ook dit dak in Herkenbosch is door ons voorzien van zonnepanelen. Totaal vermogen 3710 Wp. Deze zonnepanelen zullen op jaarbasis zo'n 3200 kWh aan energie produceren. Wilt u ook energie besparen met zonnepanelen? Wij zijn uw specialist! Maak een vrijblijvende afspraak en kom te weten hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen. Wij leveren en monteren door heel Limburg. Klik hier voor contact.

Lees meer...

SCROLL TO TOP