CanadianSolar Zonnepanelen

CanadianSolar Zonnepanelen is opgericht in 2001 in Toronto, Canada. Deze fabrikant behoort tot de grootste 3 fabrikanten ter wereld m.b.t. productie zonnecellen en zonnepanelen. Canadian Solar is in meer dan 30 landen actief met de levering van zonnepanelen. Ze leveren zowel Poly (blauwe cellen) als Mono Full Black zonnepanelen. Het all black zonnepaneel is een multi-functionele PV module dat voor verschillende systemen kan worden toegepast (netgekoppeld of autonoom). De all black CS6P- 265 | 270M zonnepanelen zijn voorzien van een zeer efficiënt mono-kristallijn silicium cellen. Deze zijn gelamineerd op een zwarte achterplaat en ingeframed in een zwart geanodiseerde lijst. Een perfecte keus voor klanten die naast zonne-energie willen, maar ook een grote waarde hechten aan esthetiek.

Download datasheet All black CanadianSolar zonnepanelen

 

Lees meer...

LG zonnepanelen limburg

LG (Korea) is een bekende elektronica fabrikant en introduceerde na 20 jaar R&D in 2008 zijn eigen LG zonnepanelen. De producten van LG worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit. Zo worden de frames van de LG zonnepanelen geschroefd en niet verbonden, de geschroefde frames verhogen de stevigheid. Naast de kwaliteit staat LG ook bekend vanwege de vormgeving van zijn producten. De afwerking van de zonnepanelen is zeer zeker hoogwaardig; het frame is zwart geanodiseerd. Dit zorgt ervoor dat de panelen minder afsteken op de pannendaken. LG heeft voor zijn duurzame producten de bekende slogan aangepast; "Life's Good when it's green"!

pdfDownload datasheet LG zonnepanelen. PDF.

Lees meer...

 BenQ Zonnepanelen

BenQ Zonnepanelen zijn de laatste tijd in opmars. Alhoewel het een nieuw merk is in de markt van zonne-energie, is het reeds meerdere jaren een gevestigde fabrikant van o.a. beamers. BenQ streeft ernaar om betrouwbare zonne-energie oplossingen te bieden met een hoge efficiëntie, om wereldwijd in de behoeften van residentiële en commerciële klanten te voorzien.

pdfDownload datasheet BenQ solar Sunforte.pdf

Lees meer...

REC zonnepanelen limburg

De zonnepanelen van REC (Noorwegen, Singapore) scoren zeer goed in de rendementstesten van het Duitse Photon, ze komen regelmatig in de top 5 van beste zonnepanelen. In 2011 hebben ze de prijs gewonnen in de categorie beste rendement/resultaat (Photon). In 1996 werd het bedrijf opgericht in Noorwegen en vandaag de dag is REC een van de wereldleiders in de zonne-energie industrie. REC staat voor Renewable Energy Company. De REC zonnepanelen worden volledig in eigen beheer gemaakt, van zand (silicium) tot zonnepaneel.Zo kan het bedrijf de volledige controle behouden en zonnepanelen van hoge kwaliteit garanderen.

pdfDownload datasheet REC zonnepanelen. PDF.

Lees meer...

 SolarEdge omvormers limburg 1

SolarEdge (Israel) is fabrikant van solar optimizers. Het SolarEdge systeem bestaat uit meerdere losse optimizers (MPP trackers) en een centrale lichtgewicht omvormer om 230 V Wisselstroom (AC) te genereren. Elk zonnepaneel in het systeem krijgt een eigen "kastje", dit is kastje is de zgn. optimizer. Stel dat er 10 panelen op uw dak gemonteerd worden, dan zal dus ook elk paneel zijn eigen optimizer krijgen, m.a.w. 10 optimizers. Het SolarEdge systeem heeft een aantal specifieke voordelen. Zo zullen "schaduw-zonnepanelen" geen negatieve invloed hebben of kunnen uitoefenen op de rest van de zonnepanelen in het PV systeem, hierdoor zal uw systeem een hogere opbrengst in kWh genereren!  Op een enkelfasige omvormer kunnen we 8 t/m 25 optimizers toepassen, voor een driefase omvormer kan dit varieren van 16 t/m 50 optimizers.

pdfDownload datasheet SolarEdge.pdf

Lees meer...

SunPower Limburg

De zonnepanelen van SunPower (USA) verbreken al sinds 1985 voortdurend nieuwe wereldrecords m.b.t. zonnecel technologie. De panelen van SunPower behoren dan ook met recht tot de hoogrendement zonnepanelen die er uberhaupt te koop zijn. Met de hoge efficientie van de SunPower zonnepanelen haalt u meer energie uit uw dak; meer energie per vierkante meter dak. SunPower is een beursgenoteerd bedrijf (Nasdaq, New York) en de zonnepanelen voldoen aan alle Europese kwaliteitsnormen . Met SunPower produceert u meer energie en bespaart u meer op uw elektriciteitsrekening. Advisol Zonnepanelen Limburg is dealer/installateur van SunPower zonnepanelen.

pdfDownload datasheet SunPower zonnepanelen. PDF.

Lees meer...

 Goodwe omvormers Limburg

De omvormers van Goodwe worden gekenmerkt door hun topkwaliteit tegen een gunstige prijs. Goodwe is opgericht n 2010 en heeft zijn hoofdkantoor in China. De omvormers worden in eigen huis ontwikkeld, getest en vervaardigd. De producten worden in Duitsland ontwikkeld en in geproduceerd in China, daarbij worden componenten gebruikt van de beste leveranciers. Met een recente test in Photon (publicatie november/december 2012) laten de cijfers zijn dat de omvormers van Goodwe goed kunnen concurreren met de gevestigde top. Alle producten die wij verkopen van Goodwe zijn volledig gecertificeerd voor de Europese markt.

pdfDownload datasheet Goodwe omvormers. PDF.

Lees meer...

 Panasonic Zonnepanelen kopen limburg

Zonnige tijden in het vooruitzicht! De panelen van Panasonic behoren met recht tot de "Rolls Royce" onder de zonnepanelen. In de afgelopen 7 jaar zijn wij qua verfijning van techniek en rendement nog geen innovatiever product tegengekomen! De zonnepanelen van Panasonic hebben een uitermate hoog rendement per vierkante meter. Panasonic HIT zonnepanelen zijn uitgerust met een unieke technologie ; HIT techniek, zijn extreem efficient en worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit. Het in Duitsland gelegen Frauenhofer instituut en TUV Rheinland hebben deze panelen op meerdere vlakken getest; De panelen doorstonden moeiteloos alle testen. Wij zijn er dan ook trots op dat wij sinds 2013 officieel Panasonic Premium Installer zijn.

pdfDownload datasheet Panasonic zonnepanelen. PDF.

NIEUW! ; Download datasheet Panasonic N285 HIT. PDF.

Lees meer...

 SMA omvormers limburg

SMA (Duitsland) zet ,als marktleider op het gebied van solar omvormers, ware criteria neer met hun efficiente, veilige en betrouwbare omvormers. De efficientie percentages van 98% en een state of the art technologie zorgen ervoor dat u van maximale opbrengsten kunt genieten. SMA heeft voor elke installatie de meeste geschikte oplossing; of het nu gaat voor residentiele of commerciele systemen, mono en/of drie fase aansluitingen, SMA heeft de meest geschikte omvormer beschikbaar. Ook op het gebied van monitoring biedt SMA u diverse mogelijkheden; via bluetooth op uw computer of op uw smart phone. De garanties van SMA omvormers zijn optioneel uit te breiden tot een periode van maar liefst 25 jaar! Een veel door ons gebruikte SMA omvormer is de SMA Sunny Boy TL reeks.

pdfDownload datasheet SMA TL omvormer. PDF.

Lees meer...

SCROLL TO TOP