fbpx

SunPower Limburg

De zonnepanelen van SunPower (USA) verbreken al sinds 1985 voortdurend nieuwe wereldrecords m.b.t. zonnecel technologie. De panelen van SunPower behoren dan ook met recht tot de hoogrendement zonnepanelen die er uberhaupt te koop zijn. Met de hoge efficientie van de SunPower zonnepanelen haalt u meer energie uit uw dak; meer energie per vierkante meter dak. SunPower is een beursgenoteerd bedrijf (Nasdaq, New York) en de zonnepanelen voldoen aan alle Europese kwaliteitsnormen . Met SunPower produceert u meer energie en bespaart u meer op uw elektriciteitsrekening. Advisol Zonnepanelen Limburg is dealer/installateur van SunPower zonnepanelen.

De zonnepanelen van SunPower zijn getest door diverse gerenomeerde instellingen. Zo heeft het Fraunhofer instutuut (Aken, Duitsland) de duurzaamheid getest en Photon (Duitsland) energie-metingen gedaan met SunPower zonnepanelen. Bij beide instanties kwamen de producten van SunPower als zeer goed uit de test.

SunPower Zonnepanelen Limburg

SunPower geeft maar liefst 25 jaar productgarantie op haar zonnepanelen! Daar waar andere zonnepanelen fabrikanten 10 of 12 jaar productgarantie geven!

SunPower dealer

De volledig zwarte SunPower panelen (Full Black) worden door vele beschouwd als de mooiste zwarte zonnepanelen die ooit gemaakt zijn! Wij hebben al diverse zonneenergie systemen opgeleverd met de hoogrendement zonnepanelen van SunPower, sinds 2012 leveren en monteren wij SunPower zonnepanelen in Limburg.

                                                                  Sunpower zonnepaneel Advisol Zonnepanelen Limburg

De zonnepanelen van SunPower zijn voorzien van unieke Maxeon zonnecellen, deze zonnecellen bestaan uit een solide koperen plaatjes waarop het silicium is gegoten.

 

 

                                                                                      
 

Wilt u meer informatie en de prijs weten van de SunPower zonnepanelen? U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen met SunPower zonnepanelen, wij kunnen scherpe prijzen bieden, klik hier voor gratis advies of neem telefonisch contact met ons op via 06 - 14 24 04 13

 

 

 Klik hier voor contact maak direct een afspraak met onze adviseurs. Telefoon  06-14240413

 

SCROLL TO TOP